sandiego

Alla inlägg den 15 maj 2011

Av sandiego - 15 maj 2011 23:15

Hej hej, Christopher skriver igen!


Ja, vilken skön helg det har varit. Avslappnad lugn, inte för mycket att göra. Vi har ju haft långhelg (lediga onsdag - fredag, och även imorgon måndag) och vi BORDE ha förberett oss inför de två sista proven som är tisdag och onsdag. Men nej, plugga har jag inte gjort. Helena är bättre på det där med att jobba i förväg, jag är inte bra på det.


Igår tittade vi på Eurovision Song Contest över Internet. Vi hittade en live-sändning av den brittiska sändningen från BBC, så vi såg inte med svenska kommentatorer. Det var glädjande när den brittiska programledaren hyllade Eric Saade mer än de flesta andra bidragen!! Och till slut kom vi ju trea, det är inte dåligt. Haha. Azerbaijan 2012, intressant...


Senare på lördagen gick vi till en restaurang i närheten, Dennys heter den. Det är en kedja i stil med IHOP men utan någon vidare inriktning. De har kött, hamburgare, pannkakor, ägg, bacon, sandwiches... Jag åt en stor Bacon Cheeseburger, alldeles för stor för mig. Helena åt en chiabatta-macka med kyckling och ost, den såg jättegod ut! Dennys var inte världens bästa restaurang kanske, men det var helt okej och den ligger bara ungefär 15 minuters promenad från där vi bor!


Idag söndag har vi varit i Fashion Valley Mall, jag köpte ingenting men Helena köpte något linne och en klänning. Sen åt vi middag på IKEA!!!!! Ja, deras grillkorv kostar 50 cent, ungefär 3 kronor, styck. Vi köpte 4 korvar och en läsk för totalt ungefär 22 svenska kronor. Billig middag för två, om jag får säga det själv. Dessutom köpte vi Singoalla-kex, ååh vad jag har saknat dem. Gott :)


Måndag blir en stor pluggdag för oss båda, vi har varsitt stort svårt prov kvar och ett förhållandevis enkelt prov! :)


Ha en trevlig måndag!


/Christopher

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards