sandiego

Alla inlägg den 30 mars 2011

Av sandiego - 30 mars 2011 23:45

Hej igen, Christopher här!


Tänk vilken fart vi fick här när Helena dök upp igen. Spännande!


Idag har vi tagit det lite lugnt. Vi åkte ner till skolan för att skriva ut lite papper för vår Tax Return, som Helena snackade om. Sen tänkte vi gå in i skolans bookstore, som har väldigt mycket mer än bara skolböcker. Man kan köpa skolkläder, skolmuggar, vykort med skolan på, smink och parfymer, skrivhäften, vanliga böcker, ryggsäckar, etc... The list goes on! Tyvärr hade de stängt över vårlovet, så vi drog runt på campus med Helenas kamera istället. Det är sällan som ni får bilder på Helena eller mig, så här kommer några!


Campanile Walkway, som leder direkt in i hjärtat av Campus. På torsdagar har de en marknad (Farmer's Market) med massa stånd som säljer mat och annat!


En park på campus, med en liten Christopher! Nere till höger finns en damm med fisk och sköldpaddor! :)


En Helena som skymmer solen!

   

En Christopher som bara står och försöker se normal ut. Det går aldrig på bilder!


---


När vi väl varit på campus så åkte vi till Grossmont Center, ett litet shoppingcenter i närheten. Vi kom därifrån med nya flip-flops till Helena, vitlöks-naanbröd och "Donut holes". Donut holes är små runda donut-klumpar, och de säger att dessa Donut holes är hålen som man gör för att få vanliga donuts till en ring. Jag vet inget om det, men goda är de!


Imorgon ska vi gå hemifrån 10.30 för att ta oss ner till Stilla Havet, till en av San Diegos största stränder, Pacific Beach. Väderprognoser säger att det ska kännas som 32ºC och det låter skönt :)


/Christopher

Av sandiego - 30 mars 2011 19:45

Vi var ju på en mexikansk födelsedagsfest för någon vecka sen, och de hade en (eller ja, två faktiskt) piñata! Såna där figurer som är gjorda av något kartong-liknande material och är fyllda med godis. Egentligen tror jag bara att man ger såna till barn, men födelsebarnet kommer från Europa precis som vi, så hon hade aldrig heller haft en piñata. Kul!


 


Tyvärr ville den inte riktigt gå sönder, så de var tvungna att bryta upp den istället.. men jaja, det är tanken som räknas!


Dessutom, stort grattis till min storebror Niklas som fyller 24 idag! Grattis grattis grattis! :)


kram Helena

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards