sandiego

Alla inlägg den 29 mars 2011

Av sandiego - 29 mars 2011 21:45

Hejhej!

Helena här. Jag vet att det var några år sen jag skrev.. det har inte riktigt blivit av. Det har varit så mycket de senaste veckorna, med ton olika prov och ett galet svårt grupparbete. Men nu har vi ju spring break, skönt! Dessutom hotade min egen mamma mig med att hon inte skulle prata med mig om jag inte skrev igen, så här är jag.


Idag var vi ju som sagt i downtown här i San Diego. Det tar 40 minuter med spårvagnen, vilket är synd, för det är mysigt där nere tycker jag! Speciellt är det trevligt när det är fint väder.


Här är lite bilder från idag.


  Spårvagnsstationen i La Mesa


  En typisk amerikansk korsning


  Horton Plaza. Älskar det stället! Våningar lite här och var, omöjligt att hitta runt och tusen olika färger överallt :)


 

  Så här stor läsk får man om man köper en large i USA!


Imorgon ska vi till skolan och fylla i en tax return form. Känns jättenödvändigt!


Ha det så bra allihopa :)

Kram Helena

Av sandiego - 29 mars 2011 03:15

Ja hej igen, Christopher skriver.

  

Jag kom på att jag glömde nämna en sak i förra inlägget. Nu när ni har sommartid så är vi nio timmar bort igen. Ni är nio timmar före (20.00 i Sverige blir 11.00 här). Nu vet ni!


Idag åkte vi ner till ett shoppingcenter, Westfield Parkway, i El Cajon. Helena köpte två linnen och två par sovshorts, tror jag det var, på Forever 21. Det var helt sjukt billigt, linnena kostade $2.50 styck (ca. 15 kronor styck). Sen åkte vi till WalMart, en butik som jag verkligen önskar fanns i Sverige. Där köpte vi någon hudlotion till Helena, tvättmedel, Skittles (godis), Tacochips och salsa, batterier, och lite mer sådana småsaker som bara är bra att ha. Jag försökte hitta ett par hörlurar, mina börjar ge upp, men det finns inga som ser bra ut. Har jag för höga krav kanske? :P


Imorgon tisdag ska vi ta oss ner till centrala San Diego, till ett ställe som heter Horton Plaza. Det är som en utomhus-galleria insprängd mitt i Downtown, omringad av alla dessa stora höghus. Det är rätt fint där. Sen får vi väl se var dagen leder oss. Senare i veckan (Torsdag förmodligen) ska vi satsa på att ta oss ner till stranden och få i oss lite sol. Sånt kan man göra här vid denna tid på året, förstår ni. Ja, jag gillar att retas!


Horton Plaza, 2008


Godnatt nu, det är jättesent!


/Christopher

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards