sandiego

Alla inlägg den 23 mars 2011

Av sandiego - 23 mars 2011 02:15

Hej allihopa, Christopher igeeen!


Det har varit rätt hektiskt med plugg på sistone. Den här veckan har jag dock knappt behövt röra skolmaterial, och Helena börjar även bli klar med sitt arbete i Lingustics. Hon ska in till skolan två timmar innan vår lektion imorgon för att jobba med sin grupp i Linguistics, så jag får soooovmorgon som vanligt. Jag har förvisso alltid sovmorgon, jag behöver aldrig åka till skolan före klockan 13.00 :)


Precis som i Sverige har man ju lov här på våren. Det är inte sportlov eller påsklov, utan helt enkelt Vårlov. Vårat vårlov är nästa vecka (28 mars - 3 april). Då kommer vi i stort sett inte behöva göra skolarbete alls. Om vädret tillåter kommer vi förmodligen spendera åtminstone någon dag nere vid Stilla Havets stränder. Nu när temperaturen har börjat krypa upp vill man ju bli solfin. Tyvärr har det regnat den senaste helgen och ska kanske göra det resten av den här veckan. Regn har en förmåga att hålla i sig i flera dagar, och vara riktigt kraftigt, när det kommer hit. Varje gång det regnar så blir det översvämningar och små jordskred.


I bilden jag lade upp för ett tag sen, med grekisk mat, hade vi halloumi. Den var så god så att jag bestämde mig för att köpa ett paket halloumi idag också. Jag åkte helt enkelt direkt till matbutiken som säljer det när jag slutade skolan, kom hem med den och överraskade Helena. Hon blev väldigt glad för bara lite grill-ost :P


Det var allt för idag =)


/Christopher

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards