sandiego

Alla inlägg den 12 januari 2011

Av sandiego - 12 januari 2011 23:45

Ja ni, Christopher igen då Helena bara sover och sover...


Igår blev det inget bloggande, jag ber om ursäkt. Dock hände inte mycket. Vi var i centrala Los Angeles, sen i Chinatown. Det fanns inte mycket roligt att rapportera där.


Idag var vi på en inspelning av The Tonight Show with Jay Leno, där Seth Rogen gästade. Han är komiker och skådespelare, har huvudrollen i nya filmen The Green Hornet tillsammans med någon asiat och Cameron Diaz. Rogen var en knäpp rolig typ, I likey :D


Sen var någon snubbe från National Geographics TV-kanal där. Han har lekt med krokodiler och alligatorer och pytonormar och sånt. Konstig gubbe, men lite roliga klipp med alla djur och så. Sen var det en tråkig sångerska. Nåja, Jay Leno och Seth Rogen gjorde dagen jätterolig ändå, det var häftigt och de körde igenom hela avsnittet direkt, utan att klippa eller så. En enda tagning!


Imorgon (torsdag) åker vi hem igen, till vår fina lägenhet i San Diego. Ååh, jag saknar min säng där. Den här sängen är otroligt inte-skön. Usch och fy och blä och bu. Dessutom har Helena och jag varit sjuka idag, Helena med halsen och huvudet, jag med magen och huvudet :P Vi har kanske smittat varandra eller så... Det blir till att sova sig frisk eftersom skolan börjar om en vecka!!


Och vi åt underbar middag idag. Vi åt på California Pizza Kitchen, en lite finare pizzarestaurang som finns här och där i Kalifornien och några grann-stater. Det var, utan tvekan, den godaste pizza jag någonsin ätit. Den hade Canadian Bacon, stekt kyckling, ost, tomat, sallad och majonnäs på. Helena åt någon pastarätt som hon tyckte var jättegod den med. Underbart ställe, och en perfekt avslutning på vår Los Angeles-resa. San Diego, here we come!! :D


/Christopher

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards