sandiego

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av sandiego - 9 januari 2011 19:00

Hej alla, Christopher här!


Idag har varit vår första heldag i Los Angeles. Vi började den på bästa tänkbara sätt; frukost på IHOP (International House of Pancakes) som ligger på Sunset Boulevard! Vi åt en frukost bestående av ägg (stekta för Helena, scrambled eggs för mig), bacon, hash browns (liknande potatisbullar) och förstås amerikanska pannkakor. Helenas pannkakor var med blåbär, jag hade jordgubb och banan. Helt otroligt mättande, ingen av oss orkade äta upp hela kalaset trots att vi försökte. Det var ju svårt att sluta äta, så gott som det var. Världens bästa frukost (och kanske onyttigaste).


Efter det gick vi till Madame Tussauds vaxmuseum för att fota oss med alla fina kändisar. För att nämna några fanns där George Clooney, Simon Cowell, Lady Gaga, Clint Eastwood som han såg ut i "The Good, The Bad and The Ugly", två olika James Bond (Pierce Brosnan och Daniel Craig), Michael Jackson, Madonna, Tiger Woods, David Beckham, Morgan Freeman, Jack Nicholson och Barack Obama. Jaa, för att nämna några sa jag ju.


Sen tog vi oss upp i bergen för att komma närmre Hollywood-skylten. Det gick inte riktigt, så vi gav upp och tog en buss ner från bergen igen. Sen hamnade vi på Starbucks. Dessutom såg vi Elvis Presleys stjärna på Walk of Fame, det stod blombuketter och liknande vid den. Senare såg vi dessutom en Elvis-lookalike som underhållare på Hollywood Boulevard. Vi såg också en helsvart Lamborghini Murciélago, snyyyygg bil :D Jaaa, det var nog allt. Helena åt knappt någon middag för hon var fortfarande mätt från frukosten, hehe.


Bilder från Madame Tussauds och liknande kommer kanske när Helena bloggar igen. Tills dess, ha det braaaaa :D


/Christopher (Helena hälsar också!!)

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards