sandiego

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av sandiego - 10 januari 2011 23:45

Hej igen! Helena sover, så det blir Christopher idag IGEN! Oj oj oj...


Idag (måndag) var vi på Universal Studios Hollywood, en nöjespark med filmtema och som också ligger precis vid Universal Studios (filmstudio) där typ massa filmer och TV-serier spelas in. Vi fick bland annat åka på en Studio Tour där vi såg bland annat Jurassic Park, ön King Kong kom ifrån, Desperate Housewives gata Wysteria Lane, motellet i Psycho (Bates Motel), och massa annat. Jättehäftigt :D


De hade även tre riktigt ordentliga åkattraktioner på Universal Studios baserat på filmer och TV: Jurassic Park, Mumien och Simpsons. De är alla otroligt väl genomarbetade och jättehäftiga. På Mumien hade de bland annat en effekt så att det kändes som om det kröp upp stora kryp på fötterna och benen. Blää!


Man blev blöt också, Jurassic Park-grejen var typ som Flumride. Simpsons-attraktionen var en simulator där man satt i en vagn framför en stor skärm. Vagnen gungade i takt med det som hände på skärmen, så det kändes som att man åkte. Dessutom hade de lukt och vatten och så. Man blev bland annat spottad på av Maggie Simpson, yaaay!


Det var en jättehäftig dag på Universal Studios, underbart. Dagen blev ännu bättre när vi kom tillbaka till hotellet, för precis utanför hotellet var det en stor filmpremiär för filmen The Green Hornet. Jag kan bara nämna att vi såg Cameron Diaz. Precis utanför vårt hotell. Ja, det ligger rätt centralt...


Ni ska få bilder av allt när vi är tillbaka i San Diego, vilket blir den 13e januari!


Imorgon ska vi ner till centrala Los Angeles, se oss omkring där och kolla in Chinatown. Jag längtar!!


Hejhopp från Christopher!! (Helena skulle förmodligen hälsa om hon bara var vaken, men men...)

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards