sandiego

Alla inlägg den 22 september 2010

Av sandiego - 22 september 2010 23:30

Hej, Christopher skriver igen. Hälsningar till farmor Birgitta att du inte behöver bara orolig, jag ska försöka skriva varje dag :D


Nu är det så att proven har dragit igång. Vi hade prov i Abnormal Psychology förra veckan. Som Helena skrev hade hon idag prov i ekonomi. Imorgon (torsdag) är det prov i Personlighetspsykologi. Det handlar mycket om Sigmund Freud, det omedvetna och hans galna aggressiva/sexuella teorier. Minst sagt en udda person.


Vi har inte gjort så mycket den här veckan. På fredag, däremot, då händer något. Men det har Helena redan snackat om... Gym Class Heroes, woo! Jag hoppas fortfarande att Sabaton eller Metallica ska komma hit och spela, men oddsen är näst intill icke-existerande...


Spotify har slutat fungera för mig. Det fungerar inte utomlands om man inte har Spotify Premium, det borde köpas.... Hej mamma och pappa =)


I övrigt lagade jag en galet god middag idag. Jag tog kycklingfiléer, kryddade med vitlök och oregano, lindade in dem i parmaskinka och täckte med lite ost och körde in i ugnen. Väldigt enkelt, underbart gott. Jag börjar lära mig det här med matglädje!


Vi hörs snart igen, ha det bra allihopa!


/Christopher

Av sandiego - 22 september 2010 13:00

Hej hej!

Nu sitter vi på campus och väntar på att Christophers sista lektion ska börja. Själv har man redan slutat. Hade mitt Economics 101-prov (macroeconomics) förut, det gick bra!


Imorgon har båda vi prov i psykologi, så det blir till att plugga det ikväll.. en del saker jag fortfarande inte kan men det löser sig nog. Det är en massa grejer om Freud och hans något underliga idéer, tack och lov har jag läst det förut så det funkar nog att komma ihåg.. och det är fortfarande bara multiple choice.


Ikväll spelar Muse på basketarenan på campus, men vi ska inte dit. Men vi ska på Gym Class Heroes som spelar på en liten utomhusarena på fredag, som avslutning på skolans introduktionsgrejer. Så det blir nog kul också!


Vädret har dessutom blivit sämre här... nu är det såpass kallt att man måste ha både jeans OCH en kofta. Illa! Hoppas att det blir varmare snart igen. :)


kram Helena


Travis McCoy är med i Gym Class Heroes för de som inte visste det :)

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards