sandiego

Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av sandiego - 25 augusti 2010 22:00

Idag var det moln på himlen. Som faktiskt täckte solen en stund. Var bara tvungen att säga det, för jag har inte sett det innan.. men det var varmt ändå, det är tydligen värmebölja.


Vi var i skolan idag och hade orientation och cultural orientation. Det var rätt intressant faktiskt, eller iallafall bra att veta. Vi fick höra om hur vi kommer få välja våra lektioner och vad för utflykter vi kan göra och sånt. Åka till Las Vegas, Alcatraz, Six Flags, massor som jag vill göra (men inte kommer ha råd med haha).


Vi blev förresten lurade på Ikea. Helt sant. Vi var där igen för att köpa lite basic möbler (flyttar ju in i lägenheten imorgon!!) och vi tar hemkörning på det, annars skulle vi aldrig klara att få hem två sängar och allt sånt. Så vi frågade om de kör små saker också (vilket iallafall inte jag trodde), men killen sa att javisst, om de ändå kör hem stora saker åt oss så tar de de små sakerna också! Så vi lassade på med bestick, tallrikar, kastruller och lite annat bra att ha. Och kunde de köra hem de sakerna? Såklart inte. Så det har vi precis släpat till hotellet, och får släpa vidare till lägenheten imorgon.


Sängarna kommer iallafall på fredag, så första natten i vårt nya hem får spenderas på golvet. Det går nog bra också :) vi har åtminstone täcken och kuddar... en bra början?


Nej nu orkar jag inte mer. Pusskram :) /helena



(ps, mamma om du läser detta, jag tror du skulle gilla californien. det är rökförbud i stort sett överallt)



En park som vi var vid igår, Lake Murray.


   

Ikea :D

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards