sandiego

Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av sandiego - 24 augusti 2010 21:00

Dagens lärdom den 24e augusti!!!


Ni vet brandposter? Fina röda saker vid sidan av vägen så att om någon galning sätter eld på allt så kan brandkåren få vatten därifrån? I San Diego är de inte röda..


I San Diego är brandposter (transl. fire plug) gula!


 


Ha det gött!!


/El Renen Loco

Av sandiego - 24 augusti 2010 18:30

Hej, Chrille här =) Idag gjorde vi ingenting men fick mycket gjort.


Vi började dagen med att äta frukost. Smart va? Sen gick vi till spårvagnen och åkte till El Cajon Transit Center. Coolt namn. Där klev vi av och gick till SDG&E, San Diego Gas & Electric. Alla var tjocka i den byggnaden, både de som jobbade och de som kom dit i olika ärenden. Ibland sticker man ut... Summa summarum, vi har el och gas i vår lägenhet när vi flyttar in den 26 augusti.


Efter detta gick vi till ett stort shoppingcenter (som heter Parkway Plaza, precis som vår lägenhet...) och vi hittade många häftiga butiker. Forever 21 fick Helena att skrika i extas, mer eller mindre, för tydligen har hon köpt kläder från deras online-butik... I alla fall hittade vi också en härligt stor butik. WalMart. Jag har aldrig varit på en sådan förut så det var häftigt.


Vi köpte en Skittles, en vitamindryck (Dwnld hette den) och solkräm. Vi skulle också köpa nagellacksborttagning men den flaskan tappade jag så den gick sönder. Allt rann ut. Usch.... Pinsamt juuu!!


När vi hade lyckats fly därifrån gick vi till en FoodCourt. Hellie var inte hungrig så hon plockade någon vanilj-sak på Starbucks. Jag tog McDonalds. Det var underbart att veta vad man skulle beställa haha. Kändes så smidigt för en gångs skull.


Sen gick vi o satte oss i en park. Det var ca. 37°C idag. Otroligt varmt. Vi lyckades till slut ta oss hem. Nu tänkte vi nog se FÅNGARNA PÅ FORTET (genom TV4 play) och äta dessa Skittles. Oj långt inlägg :D Inga bilder. Hellie har dem. Hon får uppdatera inlägget sen ;)


KRAM

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards