sandiego

Alla inlägg den 24 februari 2011

Av sandiego - 24 februari 2011 01:30

Christopher här!


Idag har varit en jättebra dag. Jag är läskigt glad just nu, men det finns egentligen inga skäl. Jag var fortfarande rätt förkyld imorse, kunde inte andas genom näsan. Tog mig till astronomilektionen med Helena och lärde mig... inget nytt för det känns som att jag redan kan allt i ämnet? Han snackade om hur ljus består av massa färger som kan splittras med ett prisma och så, men det är ju grundskole-fysik... Jag tror svenska skolor når en högre nivå än amerikanska skolor väldigt fort.


Sen tog vi oss hem efter att ha svept förbi Starbucks lite. Så kan man ju göra här i USA ;) Jag tog bara någon konstig läsk, men den var rätt god. Helena drack väl typ Chai Mocha Chocolate Vanilla Caramel Latte Macchiato någonting. Någon kaffegrej iaf... Sen åkte vi hem, jag svepte förbi matbutiken och köpte lite ingredienser till dagens underbara middag Fattiga Riddare. GOTT! :D


Sen tittade vi på American Idol, men jag spelade mest spel. Mitt spel, Europa Universalis 3, går ut på att styra ett land från typ 1400 till 1800. Jag började som staden Riga, och nu är Östersjön i stort sett min insjö, och halva USA är mitt. YAY!


När jag var på matbutiken passade jag på att köpa lite KitKat, för just nu har jag en KitKat-period. Underbart gott.


Det har helt enkelt varit en jätteglad utan något skäl. Fint ju :D


Hejhopp!


/Christopher

Presentation

Hejhej! Christopher och Helena här. Vi skriver om vårt år som vi tillbringar i den soligare delen av världen, Californien, där vi går på San Diego State University.

Just nu delar vi på denna blogg, så får vi se hur det blir senare i framtiden! :)

Kategorier

Väder

Vädret La Mesa

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards